Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Årets DRÄPAR-FLUGOR till högstbjudande!
Buda  på en tavla med bisarra och unika flugor!

Buda på en tavla med bisarra och unika flugor!

Nu kan du lägga bud på flugorna som borde få vilken fisk (och fiskare) som helst att dregla! De är tillverkade av Martin Falklinds och Gunnar Westrins vackra kroppshår… 
På uppdrag av upphovsmännen auktionerar nu Martin Falklind ut denna unika flugkollektion till högstbjudande. I tavlan finns fem flugor bundna av och med Gunnar Westrins huvudhår och Martin Falklinds hår på bröstet. Bakom skapelsen står Fredrik Hamrå från Jazz & Fly Fishing och Henrik Wallberg från Scandinavian Fly Fishing Guides. Tavlan är signerad av konstnärerna och Gunnar och Martin. Perfekt att ha på kontoret eller i hemmet. Auktionen äger rum på Facebook. Går bara in och skriv ditt bud och vilket välgörande ändamål du vill att pengarna ska gå till i kommentarsfältet.

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Robert Westin
Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv.
Beviljad skyddsjakt på 500 skarvar i Gävlebukten

Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv på öarna Pålsgrundet, Kalkstensgrundet, Långraten och Kaxarna i Gävlebukten.

Det finns många känsliga arter av fisk längs Gävlebukten som hotas av skarven och för att förhindra allvarlig skada på fisket har man beslutat om skyddsjakt.

Skyddsjakten inleds den 15 juli 2020 och pågår som längst till och med den 30 november samma år. Totalt får 500 skarvar fällas.

Tillstånd för skyddsjakt är endast giltigt under förutsättningar att samtliga villkor i beslutet uppfylls.

Här kan man läsa om villkoren.

Du kanske även gillar detta