Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Hans Hällman
Snart blir det gratis betesbyggarkväll med grill och nätverksträff i Stockholm.
Betesbyggarkväll för ungdomar

Vägen till ett fiskeintresse kan se ut på många sätt – och ett är att släppa lös kreativiteten tillsammans med likasinnade. Den 16 maj inbjuds ungdomar i åldern 12-18 år till gratis fiske- och betesbyggarkväll på Gribbygårds fritidsgård i Täby.

Att bygga egna beten blir allt mer populärt och ungdomskvällen på Gribbygårds fritidsgård kommer säkert bli välbesökt. Programmet – som arrangeras av Gribbygård och Sticklingegården – pågår mellan 18:00-21:00 och innehåller massor av kul aktiviteter.

”Allting är helt kostnadsfritt och betena ni skapar får behållas och förhoppningsvis fånga många fina firrar”

– Tillsammans med Sticklinge Fishing Crew och Team Tunghugg bygger vi spinnerbaits, airbrushar jerkbaits och får ta del av praktiken och tankarna bakom fisketeamens egna betesutveckling. Utöver det kommer vi grilla och ha en riktigt kul nätverkskväll för alla seriösa sportfiskeungdomar i Stockholmsområdet mellan 12-18 år. Allting är helt kostnadsfritt och betena ni skapar får behållas och förhoppningsvis fånga många fina firrar tack vare sponsring av CWC, Lidingö Stad, Täby Kommun. Varmt välkomna, hälsar arrangörerna.

Läs mer om kvällen här.

Hans Hällman

Relaterad nyhet från din region
2 dagar sedan Sverige Anders Holm
Tjejmetet är en tradition i Göteborg sedan 1997. Foto: Getty Images
Dags för Tjejmetet 2020

På söndag, den 16 augusti, är det dags för Tjejmetet i Vallgraven, i Göteborg. På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer.

Tävlingen pågår vid Fiskekyrka mellan klockan 11-13, och anmälan kan göras på plats från klockan 09:30. I tävlingen får endast kvinnor delta, och det finns två tävlingsklasser – senior och junior. Utöver den individuella tävlingen finns även möjlighet att delta i lagtävling (minst 2 och max 4 personer).

På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer, enligt Tjejmetets facebooksida: ”Obs endast de första 50 deltagarna får var med, pga regeringens beslut om folksamlingar om max 50 personer!”

Majorna Sportfiskeklubb har arrangerat Tjejmetet sedan 1997.

Klicka här för mer information om Tjejmetet 2020.

Du kanske även gillar detta