Just nu:
Annons

Nyheter

4 år sedan Sverige Pär Lindberg
ABU Garcia Pimpel 2 är ett lite kraftigare isfiskespö och ett av få som har utväxling. Det passar även utmärkt för sommarens båtpimpling.
Ett legendariskt pimpelspö!

ABU Garcia Pimpel 2 är en levande legend. Det har tillverkats sedan 1967 och är fortfarande det bästa pimpelspöet i sin klass!
Detta är spöet för det lite tyngre isfisket med balanspirk efter stor abborre eller för regnbågspimpel i put-and-take vatten och för isfiske efter lake. Det är dessutom troligen det bästa pimpelspöet på marknaden för fjällfisket efter röding, öring och harr. Det sköna handtaget av kork värmer gott och den styva toppen, som är avtagbar,  ger bra mothugg. För dig som söker en mjukare topp, så finns det en att köpa som tillbehör. Spolen rymmer cirka 70 meter 0,30 mm monolina. Rek cirkapris är 449 Kr. Mer info: www.abugarcia.se

Relaterad nyhet från din region
33 minuter sedan Sverige Robert Westin
Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv.
Beviljad skyddsjakt på 500 skarvar i Gävlebukten

Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv på öarna Pålsgrundet, Kalkstensgrundet, Långraten och Kaxarna i Gävlebukten.

Det finns många känsliga arter av fisk längs Gävlebukten som hotas av skarven och för att förhindra allvarlig skada på fisket har man beslutat om skyddsjakt.

Skyddsjakten inleds den 15 juli 2020 och pågår som längst till och med den 30 november samma år. Totalt får 500 skarvar fällas.

Tillstånd för skyddsjakt är endast giltigt under förutsättningar att samtliga villkor i beslutet uppfylls.

Här kan man läsa om villkoren.

Du kanske även gillar detta