Just nu:
Annons

Nyheter

4 månader sedan Sverige Mathias Arnham
Varsågod! Här har du 144 sidor gratis fiskeläsning!
Fiskejournalen och Allt om Flugfiske bjuder på fiskeläsning

Varsågoda! Med anledning av den situation som råder just nu med social distansering och extra mycket tid i hemmet har vi på Fiskejournalen och Allt om Flugfiske satt ihop ett digitalt magasin för att förgylla tiden för alla fisketokar.
Vi bjuder helt enkelt på några godbitar från åren som har gått och kallar magasinet för Fiskeglädje. Oavsett om du fiskar i samma utsträckning (fast med längre avstånd till fiskekompisen) som innan, eller är en av alla som bör isolera sig, hoppas vi att dessa 144 sidor skänker dig lite extra fiskeglädje.
– Just nu behöver vi lite extra glädje, och det här är ett sätt att ge något tillbaka till alla fiskevänner i den här speciella tillvaron, hälsar chefredaktör Anders Holm.

…hoppas vi att dessa 144 sidor skänker dig lite extra fiskeglädje.

Klicka här för att öppna magasinet.

Ps. Kom ihåg att det kan förekomma inaktuella uppgifter och annonser i den här bilagan.

 

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Holm
Håll utkik efter den stulna båten. Foto: Privat
Efterlysning: Sportfiskebåt stulen

En välutrustad sportfiskebåt stals i Tumba söder om Stockholm mellan den 31 juli och 10 augusti, och nu uppmanas sportfiskare hålla utkik och komma med tips.

Modellen är en Mako 19 CPX med en 200 hk Evinrude och stals stående på en trailer med registreringsnummer YDE604 hemma hos ägaren i Tumba. Båten är försedd med dekaler på sidorna där det står Team Sportfiskeprylar. Båtens skrovnummer är US-BUJ95672E717 och den är av 2017 årsmodell. Motorn har motornummer 05498527 och är av 2018 års modell. Värdet på båten uppskattas till 600 000 kronor.

Tips lämnas via Larmtjänst.

Du kanske även gillar detta