Just nu:
Annons
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige
Spela in dina fisketurer med Cyberfishing. Kan det här vara en pryl för dig?
Från spö till SMART-spö med Cyberfishing

Fäst sensorn på ditt spö och spela enkelt in din fisketur. Antal kast, fångster och hotspots sparas och överförs till din telefon tillsammans med rådande väderförhållanden. Håll koll på ditt fiske med Cyberfishing.
Genom att sätta fast en ”Smart Rod Sensor” på ditt spö och tanka hem Cyberfishings app kan du nu spela in alla data från dina fisketurer. Sensorn registrerar allt som händer när du fiskar och enligt cyberfishing.com ska den vara så lätt att den knappt märks. Smart Rod Sensorn registrerar automatiskt antalet kast och fångar du en fisk trycker du en gång på sensorn så sparas koordinaterna direkt. I steg två så är meningen att du som använder cyberfishings fiskesensor ska bli en del av ett större nätverk där användarna laddar upp bilder och delar information med varandra.

Spara all data från dina fiskedagar och dela den med andra genom Cyberfishings app.

Smart Rod Sensorn spelar automatiskt in data och registrerar antalet kast. Fångar du en fisk trycker du en gång på Smart Rod Sensorn och koordinaterna sparas.

Efter fiskepasset ansluter du sensorn till din telefon via Bluetooth och Cyberfishing-appen sparar den inspelade datan. Även rådande väderlek sparas tillsammans med övrig information. Om Cyberfishing kommer bli en framtida fluga får vi se. Hur som helst är det en rolig liten pryl för den teknikintresserade sportfiskaren.

Priset ligger i dagsläget på 88,88 dollar.
Läs mer på: Cyberfishing.com

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige
I området kring Stavreströmmen lufsar det en björn just nu.
Varning för björn vid känd fiskesträcka

Gimån i Jämtland är en av landets mest populära fiskeälvar. Just nu är det inte bara ivriga flugfiskare som patrullerar längs stranden, utan även en björn.

Det är Övre Gimåns Fiskevårdsområde som skickar ut en varning till både fiskare och andra besökare i området. Det har nämligen påträffats färsk björnspillning efter den gula sträckan i Gimån nedströms Gimårasten, och björnen har även varit uppe vid sjönacken på den västra sidan.

”Var försiktig. För att minska risken för dig/er så lämna absolut ingen mat framme vid vindskydden eller på annat sätt så att björnen får vittring på det. Rapportera till oss om du ser något”, hälsar Övre Gimåns Fiskevårdsområde.

Tillsynsperson den här helgen är Hans Nordin och han nås på 070-380 48 75. Nästa vecka är det Staffan Nilsson som har fisketillsynen, 070–1303844.

Du kanske även gillar detta