Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Pär Lindberg
Thermotic Comfort Seat värmer gott när du sitter på ett kallt underlag.
Frusen om baken?

Comfort Seat – varmt för baken när du t ex sitter på skryllan och pimplar eller sitter på ett kallt säte i båten och trollingfiskar. 

Ett smart sitt- och korsryggvärmeskydd som du använder under dina skalbyxor. Det är tillverkat av ett neoprenmaterial och värmer effektivt ”baksidan”. Comfort Seat är utmärkt till allt sittande fiske i kylig miljö och är extra bra till den som har ryggproblem då det ger effektiv värme. Materialet är endast 3 millimeter tjockt och formar sig smidigt runt kroppen. Vikt 90 gram och tillverkas i Sverige. Finns i två storlekar. Cirkapris är 375 Kr. för M/L och 475 Kr. för XL/XXL. Mer info: www.thermoptic.se

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Robert Westin
Är du sugen på sej? Från den 15 juli får vissa svenskar åka till Norge för fiskesemester. Foto: Robert Westin.
Norge öppnar försiktigt upp gränsen för turister

Från den 15 juli gäller nya inreseregler till Norge. Många svenska lax- och havsfiskare har väntat med spänning på vad detta kommer att innebära. Fiskejournalen har svaret.

Fram till den 15 juli har det varit svårt att passera den norska gränsen. Få anledningar har gett grönt ljus för att passera gränsen. Två exempel har varit om man jobbar- eller om man äger hus i Norge.

För att minska risken för smittspridning av covid-19 så har Norge valt att stoppa alla turister, till många svenska sportfiskares förtret.

Nu har den norska regeringen meddelat att man försiktigt kommer att öppna upp gränsen från den 15 juli. Även för turister.

På grund av smittspridningen i Sverige så har man bedömt att svenska som bor i Blekinge, Kronoberg och i Skåne är välkomna utan att behöva sitta i karantän.

Den norska regeringen påpekar att dom håller koll på läget och om smittspridningen skulle öka i något av dessa län så kan nya regler införas.

Här kan du läsa om vilka regler som gäller för människor som vill turista i Norge.

Du kanske även gillar detta