Just nu:
Annons

Nyheter

4 månader sedan Sverige Anders Lundin
Tummen upp. ForshagaAkademins yrkesutbildning kommer fortsätta att utbilda duktiga fiskeguider. Foto: ForshagaAkademin
Kalasjobb ute – lärare i sportfiskemetoder på Forshaga

Forshagaakademin är en av landets absolut viktigaste plantskolor inom sportfiskebranschen. Nu söker de ny personal – och det måste nog betraktas som ett drömjobb av många.

Det handlar nämligen om en lärare i fiskbiologi, biologi och sportfiskemetoder! Bland annat ingår det att följa med eleverna på fiskeresor och fiskemässor.

På Forshagakademin arbetar det i dagsläget runt 60 personer och antalet elever är cirka 300. I uppdraget ingår det att hålla koll på de senaste trenderna, så att utbildningen hela tiden är anpassad mot branschens krav.

”Vi söker dig som trivs i ett dynamiskt och utvecklande arbete med ungdomar. Du kommer att vara lärare i kurser som fiskbiologi, biologi och fiske- och vattenvård. En del av tjänsten kommer att vara av praktisk karaktär då du bland annat kommer att samverka med annan personal i utbildningsmoment som biotopvård, provfiske och sportfiskemetoder”, framgår det i annonsen. Mer info hittar du här!

Missa inte detta fiskeäventyr från Forshagaakademin:

Coronastängt – då praktiserade Forshagaelever med troféfiske

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Holm
Håll utkik efter den stulna båten. Foto: Privat
Efterlysning: Sportfiskebåt stulen

En välutrustad sportfiskebåt stals i Tumba söder om Stockholm mellan den 31 juli och 10 augusti, och nu uppmanas sportfiskare hålla utkik och komma med tips.

Modellen är en Mako 19 CPX med en 200 hk Evinrude och stals stående på en trailer med registreringsnummer YDE604 hemma hos ägaren i Tumba. Båten är försedd med dekaler på sidorna där det står Team Sportfiskeprylar. Båtens skrovnummer är US-BUJ95672E717 och den är av 2017 årsmodell. Motorn har motornummer 05498527 och är av 2018 års modell. Värdet på båten uppskattas till 600 000 kronor.

Tips lämnas via Larmtjänst.

Du kanske även gillar detta