Just nu:
Annons

Nyheter

1 år sedan Sverige Mathias Arnham
Har du fått mersmak från Sportfiskemässan i Jönköping? Besök Olssons Fiske den 5-6 april.
Olssons Fiske bjuder in till mässa

Med sina 3000 kvadratmeter är nu Olssons Fiske i Tibro, Sveriges till ytan största sportfiskebutik. Den 5-6 april öppnas dörrarna till den nya lokalen med pompa och ståt – fiskekändisar, prylnyheter, pool-demonstrationer och annat kul står på programmet.
Samtidigt som premiäröppningen för nya lokalen anordnar Olssons Fiske sin traditionsenliga temahelg med starkt fokus på trollingfiske, havsfiske, vertikalfiske, gädda-, gös- och laxfiske. Fullutrustade sportfiskebåtar med produkter från ledande varumärken visas. I redskapspoolen demonstreras nyheter från ett urval välbekanta varumärken.

För att nämna några kända ansikten så kommer Mathias Holgersson, Jörgen Larsson, Stefan ”Trumman” Trumstedt, Henrik Karlén och Björn ”Carlo” Karlsson…

Tävlingar och lotterier med fina priser anordnas och blir du utan vinst så finns det specialerbjudanden till låga priser i butiken. För att nämna några kända ansikten så kommer Mathias Holgersson, Jörgen Larsson, Stefan ”Trumman” Trumstedt, Henrik Karlén och Björn ”Carlo” Karlsson finnas på plats för att demonstrera produktnyheter och snacka med besökare . Vi på Fiskejournalen är där och känner av pulsen för nu har fiskesäsongen 2019 satt fart på riktigt.

För mer information och aktuellt program – följ den här länken!

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Holm
Håll utkik efter den stulna båten. Foto: Privat
Efterlysning: Sportfiskebåt stulen

En välutrustad sportfiskebåt stals i Tumba söder om Stockholm mellan den 31 juli och 10 augusti, och nu uppmanas sportfiskare hålla utkik och komma med tips.

Modellen är en Mako 19 CPX med en 200 hk Evinrude och stals stående på en trailer med registreringsnummer YDE604 hemma hos ägaren i Tumba. Båten är försedd med dekaler på sidorna där det står Team Sportfiskeprylar. Båtens skrovnummer är US-BUJ95672E717 och den är av 2017 årsmodell. Motorn har motornummer 05498527 och är av 2018 års modell. Värdet på båten uppskattas till 600 000 kronor.

Tips lämnas via Larmtjänst.

Du kanske även gillar detta