Annons
Öppna luckan – och vinn! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Öppna luckan – och vinn!

Du har väl inte missat att det är den 1 december i dag? Det betyder att vi drar igång julkalendern här på Fiskejournalen.se. Varje dag fram till jul väntar fina priser!
Julkalendern har hunnit bli en tradition på Fiskejournalen.se. Klicka dej till kalendern, öppna luckan och svara på en enkel fråga. I dag kan du vinna  två riktigt heta jerkbetet från Wiggler. Herky Jerky är inte bara skottsäker, den är också stensäker som fiskmagnet.
Fina priser varje dag och så jättepriset förstås – en resa till för fyra till fiskeparadiset Åland.
Här hittar du JULKALENDERN!
Svenne Andersson

Fiskejournalen.se bjuder in till lucköppning. Bakom varje lucka i julkalendern döljer sig möjligheten att vinna fina priser.


Relaterad nyhet från din region
40 minuter sedan Sverige Anders Holm
Flytvästar återkallas. Jula är återförsäljare för de tre till vänster och Bauhaus är återförsäljare för den högra.
Fler flytvästar återkallas

I augusti rapporterade Fiskejournalen om att Biltema återkallade flytvästar. Nu återkallas också flytvästar hos Jula och Bauhaus.

Det är uppblåsbara flytvästar från Marine Pool som återkallas för åtgärd. Anledningen till återkallelsen är att flytvästarna saknar låsmekanism som förhindrar att gaspatronen kan gänga ur och därför riskerar att inte blåsa upp sig. Återförsäljare för dessa flytvästar är kedjorna Jula och Bauhaus. Modellerna det gäller är Classic 150N och Aero plus 165N på Jula. På Bauhaus handlar det om räddningsväst automatisk nautic 150N (artikelnummer 4056459380121).

Berörda flytvästar är tillverkade före 2020 och tillverkningsår finns angivet på etiketten på flytvästens insida. Åtgärden är ett krav från Konsumentverkets enhet för produktsäkerhet och gäller för samtliga uppblåsbara flytvästar på marknaden. Ett beslut från EU-kommissionen 2019 gör att flytvästar som säljs måste ha säkrade gaspatroner. ”Många flytvästar hos konsument har dock fortfarande osäkrade gaspatroner” skriver Konsumentverket.

Du kanske även gillar detta