Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Häng med du också! Fiskekryssningen är till för att sportfiskare ska träffas, utbyta erfarenheter och ha kul tillsammans.
Planera in ett ljus i höstmörkret

fiskbåt me kändisarSommaren går fort och snart är det höst igen. Missa inte att boka en plats på Fiskekryssningen! 7-8 november kastar vi loss för ett dygn med föredrag, workshops, mässa och fiskefest.
Fiskejournalen, Sportfiskarna och Allt om Flugfiske är arrangörer och hela svenska fiskeeliten kommer att finnas ombord. Det blir föredrag med Gunnar Westrin, Martin Falklind, Håkan Fransson, Nicka Hellenberg, Cecilia Grönberg och många, många fler.
I år finns det en egen flugfiskeavdelning ombord där bland annat Mikael Frödin, Johan Klingberg, Niklaus Bauer, Tellis Katsogiannis och Andreas Andersson binder flugor. Det blir konsert med Weeping Willows till förmån för Ge-fan-i-våra-vatten-projektet.

Sist men inte minst avslutar vi med en gäddshow där Trumman, Joel Abrahamsson, Niklaus Bauer, Tobias Fränstam tillsammans med publiken, kommer att konfronteras med nya sidor av gäddan under ledning av Per-Ola Johannesson.
Från 690 kr får du hytt, underhållning, föredrag och workshops. För ytterligare 602 kronor får du buffémiddag inklusive dryck, frukost och buffélunch.

 Mer om Fiskekryssningen
Boka Fiskekryssningen
Läs preliminärschemat här
Anmäl dig till workshop och mindre föredrag

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Robert Westin
Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv.
Beviljad skyddsjakt på 500 skarvar i Gävlebukten

Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv på öarna Pålsgrundet, Kalkstensgrundet, Långraten och Kaxarna i Gävlebukten.

Det finns många känsliga arter av fisk längs Gävlebukten som hotas av skarven och för att förhindra allvarlig skada på fisket har man beslutat om skyddsjakt.

Skyddsjakten inleds den 15 juli 2020 och pågår som längst till och med den 30 november samma år. Totalt får 500 skarvar fällas.

Tillstånd för skyddsjakt är endast giltigt under förutsättningar att samtliga villkor i beslutet uppfylls.

Här kan man läsa om villkoren.

Du kanske även gillar detta