Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Hans Hällman
Johan på jakt efter skygga öringar. Bild: FLY TV
Sköna öringhugg med Johan Klingberg


I en nysläppt film får Daniel Bergman följa med Allt om Flugfiskes chefredaktör Johan Klingberg till hans favoritvatten i södra Sverige. Öringarna är verkligen på hugget och en bättre inspiration till årets danicafiske är svår att tänka sig!
Få kan mäta sig med Johan Klingberg när det kommer till torrflugefiske efter hungriga öringar som jagar nykläckta dagsländor. Och när det kommer till fiske i hans barndomsvatten är han förstås den bästa guide man kan tänka sig. Det fick Daniel Bergman uppleva under ett par idylliska försommardagar i fjol. Resultatet blev en härlig film med massor av glädje och prickiga skönheter – och dessutom ett avslutande drömhugg!

Läs mer om Johans fiske här.

Hans Hällman

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Holm
Håll utkik efter den stulna båten. Foto: Privat
Efterlysning: Sportfiskebåt stulen

En välutrustad sportfiskebåt stals i Tumba söder om Stockholm mellan den 31 juli och 10 augusti, och nu uppmanas sportfiskare hålla utkik och komma med tips.

Modellen är en Mako 19 CPX med en 200 hk Evinrude och stals stående på en trailer med registreringsnummer YDE604 hemma hos ägaren i Tumba. Båten är försedd med dekaler på sidorna där det står Team Sportfiskeprylar. Båtens skrovnummer är US-BUJ95672E717 och den är av 2017 årsmodell. Motorn har motornummer 05498527 och är av 2018 års modell. Värdet på båten uppskattas till 600 000 kronor.

Tips lämnas via Larmtjänst.

Du kanske även gillar detta