Just nu:
Annons

Nyheter

6 månader sedan Sverige Anders Lundin
Vänern har varit glödhet i vinter, och är skådeplats för bland annat Kinnekulleträffen.
Sveriges vassaste trollare gör upp – här är hela serien

Temperaturen stiger inför vårens höjdpunkt inom svensk trolling – nämligen Kinnekulleträffen 17–19 april. Nu står det också klart vilka tävlingar som kommer att ingå i SM-serien i trolling säsongen 2020–2021.

Fiskejournalen har haft anledning att dyka ned inom trollingen flera gånger den senaste månaden, eftersom det fångats flera Vänernlaxar över 10 kilo, med en topp på hela 12,4 kilo. Frågan är förstås om någon kan slå det under den prestigefyllda tävlingen Kinnekulleträffen, som är sista deltävlingen i Swedish Trolling Masters 2020? Arrangörsklubben Götene SFK har släppt en e-tidning där ni hittar all info inför tävlingen.

Samtidigt har nästa säsongs SM-serie presenterats. Detta år är det totalt hela 7 tävlingar som ingår i SM-serien med Öppna Lapplandsmästerskapen, Ekenästräffen, Storsjötrollingen, Hjo drag, Sunnanåträffen, Vinterträffen och Kinnekulleträffen 2021.

Missa inte att läsa om denna Vänernlax:

https://www.fiskejournalen.se/chocken-i-baten-rogers-gadda-var-en-jattelax/

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Holm
Håll utkik efter den stulna båten. Foto: Privat
Efterlysning: Sportfiskebåt stulen

En välutrustad sportfiskebåt stals i Tumba söder om Stockholm mellan den 31 juli och 10 augusti, och nu uppmanas sportfiskare hålla utkik och komma med tips.

Modellen är en Mako 19 CPX med en 200 hk Evinrude och stals stående på en trailer med registreringsnummer YDE604 hemma hos ägaren i Tumba. Båten är försedd med dekaler på sidorna där det står Team Sportfiskeprylar. Båtens skrovnummer är US-BUJ95672E717 och den är av 2017 årsmodell. Motorn har motornummer 05498527 och är av 2018 års modell. Värdet på båten uppskattas till 600 000 kronor.

Tips lämnas via Larmtjänst.

Du kanske även gillar detta