Just nu:
Annons
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige
Tropikerna på Fiskekryssningen
Popperfiske på Papua Nya Guinea eller bonefish i Venzuela? Drömmen om äventyr får näring på Fiskekryssningen.

Popperfiske på Papua Nya Guinea eller bonefish i Venzuela? Drömmen om äventyr får näring på Fiskekryssningen.

På Fiskekkryssningen kan man få en riktig tropikkänsla. Här presenteras flugfiske i Venezuela och på Kuba samt fluga och popperfiske i det helt nya fiskeparadiset på Indonesiska Nya Guinea.
Fiskekryssningen, som äger rum den 8-9 november arrangeras av Fiskejournalen och Sportfiskarna med syfte att ge alla sportfiskare en kul upplevelse i höstmörkret.

När det svenska sportfisket går i ide under vintern, är det högsäsong i andra delar av världen. Fler och fler sportfiskare utnyttjar detta faktum och planerar sin fiskesemester till vinterhalvåret. Vill du drömma dig riktigt långt bort har du flera möjligheter på kryssningen. Från Fjällorna kommer Siv Jansson och Åsa Bertilsson att prata om och visa bilder från Los Roques där bonefish är måltavlan. På mässan hittar du destinationer som Kuba, Argentinska djungeln och det nya fiskeparadiset på Nya Guinea. Martin Falklind håller föredrag om ”Den gamle och havet” där stora delar utspelar sig i Mexiko.
– Den som verkligen vill få till tropikkänslan, kan dessutom ta en paraplydrink i båtens lilla pool, säger Maria Ålander, kryssningsansvarig på Fiskejournalen.
– Men självklart landar det mesta av innehållet i föreläsningar och workshops i våra svenska vatten.

Mer info om kryssningen

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta