Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Att fIskevårda gör inte bara stor nytta för biodiversiteten, det är roligt också. Foto: Martin Falklind
Två miljoner visningar på Youtube…

över två miljoner visningar, så många visningar har Fiskejournalens youtube-kanal.
På vår Youtube-kanal har vi samlat ett antal filmsnuttar som vi producerat under åren. Det är allt från filmer om Drömresor och jättefiskar till hur du använder gummimajs när du metar.
Senaste egna Youtube satsningen heter ”Livet i Säveån” och är en serie naturfilmer från den å som rinner utanför Fiskejournalens redaktion. Nu släpper vi några delar till på vår kanal, bland annat del 2 som handlar om de engagerade fiskeklubbar som fiskevårdar i Såveån.
Livet i Säveån del 2 

Relaterad nyhet från din region
1 dag sedan Sverige Anders Holm
Tjejmetet är en tradition i Göteborg sedan 1997. Foto: Getty Images
Dags för Tjejmetet 2020

På söndag, den 16 augusti, är det dags för Tjejmetet i Vallgraven, i Göteborg. På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer.

Tävlingen pågår vid Fiskekyrka mellan klockan 11-13, och anmälan kan göras på plats från klockan 09:30. I tävlingen får endast kvinnor delta, och det finns två tävlingsklasser – senior och junior. Utöver den individuella tävlingen finns även möjlighet att delta i lagtävling (minst 2 och max 4 personer).

På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer, enligt Tjejmetets facebooksida: ”Obs endast de första 50 deltagarna får var med, pga regeringens beslut om folksamlingar om max 50 personer!”

Majorna Sportfiskeklubb har arrangerat Tjejmetet sedan 1997.

Klicka här för mer information om Tjejmetet 2020.

Du kanske även gillar detta