Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Hans Hällman
Klas "ThePikeFather" Skoglund visar upp priset i tävlingen Sveriges snyggaste betesbyggare.
Bildspel: Sportfiskemässan i Stockholm

Är du sugen på att se de coolaste fiskebåtarna, den hetaste utrustningen och en massa balla beten? I så fall är du inte ensam. När Sportfiskemässan slog upp portarna i går kom rekordmånga besökare.

Sportfisket i Sverige har medvind och det gäller även för Sportfiskemässan. Fredagens drygt 4000 besökare är historiskt högt och förstärker förhoppningen om ett nytt besöksrekord när dörrarna stängs på söndag.
Utbudet täcker allt från betesbyggning, båtar, och mängder av utrustning för alla tekniker. Dessutom är Fiskejournalens scen full av spännande föredrag.
Varmt välkomna!

[allergallery id=”54042″]

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Holm
Håll utkik efter den stulna båten. Foto: Privat
Efterlysning: Sportfiskebåt stulen

En välutrustad sportfiskebåt stals i Tumba söder om Stockholm mellan den 31 juli och 10 augusti, och nu uppmanas sportfiskare hålla utkik och komma med tips.

Modellen är en Mako 19 CPX med en 200 hk Evinrude och stals stående på en trailer med registreringsnummer YDE604 hemma hos ägaren i Tumba. Båten är försedd med dekaler på sidorna där det står Team Sportfiskeprylar. Båtens skrovnummer är US-BUJ95672E717 och den är av 2017 årsmodell. Motorn har motornummer 05498527 och är av 2018 års modell. Värdet på båten uppskattas till 600 000 kronor.

Tips lämnas via Larmtjänst.

Du kanske även gillar detta