Just nu:
Annons
Annons

Nyheter

1 år sedan Sverige
Hur lång är Max Gyllings gädda? Gissa längden och tävla om Biljetter till årets Båtmässa.
Gissa längden - vinn biljetter till Båtmässan

Nu är tävlingen avslutad och vinnarna dragna. Följande personer har gissat rätt (eller mycket nära ) på fiskens längd som är 104 centimeter:
Albin Lundbacke
Fredrik Lundbacke

Andreas Hallén
Nadine Lind
Isak Hempel Klang

(Digitala biljetter skickas till vinnarna via e-post).

Hur lång är Max gädda? Gissa rätt på längden och vinn två biljetter till Båtmässan i Göteborg!
Båtliv och sportfiske går hand i hand och det har givetvis Båtmässan i Göteborg greppat. För att främja sportfisket har Båtmässan i samarbete med oss på Fiskejournalen även i år ordnat en specialdag för vårt största gemensamma intresse – sportfiske.  Under Båtmässans sportfiskedag den 9 februari kan du lyssna på intressanta föredrag, träffa fiskekändisar och givetvis kolla in årets båt- och prylnyheter. Bocka för den 9 februari redan idag.

Fiskejournalen har lagt vantarna på tio fribiljetter till årets Båtmässa och dessa vill vi nu tävla ut till er!

Fiskejournalen har lagt vantarna på tio fribiljetter till årets Båtmässa och dessa vill vi nu tävla ut till dig!  Det enda du behöver göra är att gissa längden på Max gädda. Du som prickar rätt eller kommer närmast har chansen att vinna två biljetter. (Ange längden i centimeter.) Svara i formuläret här nedan. Vinnarna dras måndagen den 4 februari.
Pssst: Du vet väl att alla ungdomar som är 16 år eller yngre kommer in gratis på Båtmässan i sällskap med vuxen.

Läs mer om Båtmässan HÄR.

Fiskejournalens medarbetare Max Gylling drog nyligen en hyfsad isgädda? Hur många centimeter mäter fisken? Svara antalet centimeter i formuläret här nedan.

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige
I området kring Stavreströmmen lufsar det en björn just nu.
Varning för björn vid känd fiskesträcka

Gimån i Jämtland är en av landets mest populära fiskeälvar. Just nu är det inte bara ivriga flugfiskare som patrullerar längs stranden, utan även en björn.

Det är Övre Gimåns Fiskevårdsområde som skickar ut en varning till både fiskare och andra besökare i området. Det har nämligen påträffats färsk björnspillning efter den gula sträckan i Gimån nedströms Gimårasten, och björnen har även varit uppe vid sjönacken på den västra sidan.

”Var försiktig. För att minska risken för dig/er så lämna absolut ingen mat framme vid vindskydden eller på annat sätt så att björnen får vittring på det. Rapportera till oss om du ser något”, hälsar Övre Gimåns Fiskevårdsområde.

Tillsynsperson den här helgen är Hans Nordin och han nås på 070-380 48 75. Nästa vecka är det Staffan Nilsson som har fisketillsynen, 070–1303844.

Du kanske även gillar detta