Just nu:
Annons
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige
Tobias Fränstams gedigna biologikunskaper har gett honom många fina fiskar.
Modernt predatorfiske på Fiskekryssningen

Tobias Fränstam hör till landets mest kunniga predatorfiskare. Möt honom på Fiskekryssningen!
Tobias Fränstam är fiskbiolog och jobbar som fiskevårdsansvarig på Sportfiskarna. När Tobias vill fånga en fisk, använder han sig av sina biologiska kunskaper. Likt en detektiv tar han reda på allt om fiskens liv och vilka behov som styr fisken under vissa förutsättningar. Detta har gett honom många fina fiskar och kanske i synnerhet gäddor.
På Fiskekryssningen kommer han berätta om modernt predatorfiske och dela med sig av sina ovärderliga tips.

Kolla in ett fiskeprogram från FishEco med Tobias och läs mer på Fiskekryssningen.se

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige
I området kring Stavreströmmen lufsar det en björn just nu.
Varning för björn vid känd fiskesträcka

Gimån i Jämtland är en av landets mest populära fiskeälvar. Just nu är det inte bara ivriga flugfiskare som patrullerar längs stranden, utan även en björn.

Det är Övre Gimåns Fiskevårdsområde som skickar ut en varning till både fiskare och andra besökare i området. Det har nämligen påträffats färsk björnspillning efter den gula sträckan i Gimån nedströms Gimårasten, och björnen har även varit uppe vid sjönacken på den västra sidan.

”Var försiktig. För att minska risken för dig/er så lämna absolut ingen mat framme vid vindskydden eller på annat sätt så att björnen får vittring på det. Rapportera till oss om du ser något”, hälsar Övre Gimåns Fiskevårdsområde.

Tillsynsperson den här helgen är Hans Nordin och han nås på 070-380 48 75. Nästa vecka är det Staffan Nilsson som har fisketillsynen, 070–1303844.

Du kanske även gillar detta