Just nu:
Annons

Nyheter

3 år sedan Sverige Hans Hällman
Fiskejournalen nummer 9 - nu i butik!

Mörkret dominerar utanför fönsterrutorna och flera vatten täcks redan av is. Många jublar och ser fram emot en ny säsong av pimpel och ismeten. Andra finner öppet vatten och anpassar tekniken efter kylan. Några växlar ner sitt fiske och inväntar våren. Oavsett hur dina planer set ut lär du gilla vårt senaste nummer!

Vill du få tips på hur man fångar tiokilosgäddor i våra tre största sjöar? Och kanske inspiration till vinterns ismeten efter gädda och storabborre? Det får du rikligt av i det nytryckta numret av Fiskejournalen. Dessutom väntar ett färgsprakande reportage om havsfisket i Risøysundet, heta flugtips för regnbåge, Gunnar Westrins poetiska harrbetraktelser och mycket, mycket mer!

Vill du ha Fiskejournalen tidigare än andra, direkt i brevlådan och dessutom billigare? Klicka i så fall här!

Hans Hällman

 

 

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Robert Westin
Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv.
Beviljad skyddsjakt på 500 skarvar i Gävlebukten

Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv på öarna Pålsgrundet, Kalkstensgrundet, Långraten och Kaxarna i Gävlebukten.

Det finns många känsliga arter av fisk längs Gävlebukten som hotas av skarven och för att förhindra allvarlig skada på fisket har man beslutat om skyddsjakt.

Skyddsjakten inleds den 15 juli 2020 och pågår som längst till och med den 30 november samma år. Totalt får 500 skarvar fällas.

Tillstånd för skyddsjakt är endast giltigt under förutsättningar att samtliga villkor i beslutet uppfylls.

Här kan man läsa om villkoren.

Du kanske även gillar detta