Just nu:
Annons

Nyheter

4 år sedan Sverige Maria Ålander
Skriv under - skydda haven

Greenpeace och skådespelaren Emma Thompson går nu ut och vädjar till alla att skriva på för att skydda mer områden i haven.
Representanter från hela världen – inklusive Sverige – håller nu på att förhandla fram detaljerna i ett historiskt nytt fördrag för att skydda två tredjedelar av världshaven! Men de måste få hela FN med sig.
Visa att detta är viktigt för dig och för världen. Skriv under för att skydda Arktis och våra hav
Se filmen med Emma Thompson  https://www.facebook.com/greenpeace.sverige/videos/10153660073841891

 

 

 

Relaterad nyhet från din region
1 dag sedan Sverige Anders Holm
Tjejmetet är en tradition i Göteborg sedan 1997. Foto: Getty Images
Dags för Tjejmetet 2020

På söndag, den 16 augusti, är det dags för Tjejmetet i Vallgraven, i Göteborg. På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer.

Tävlingen pågår vid Fiskekyrka mellan klockan 11-13, och anmälan kan göras på plats från klockan 09:30. I tävlingen får endast kvinnor delta, och det finns två tävlingsklasser – senior och junior. Utöver den individuella tävlingen finns även möjlighet att delta i lagtävling (minst 2 och max 4 personer).

På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer, enligt Tjejmetets facebooksida: ”Obs endast de första 50 deltagarna får var med, pga regeringens beslut om folksamlingar om max 50 personer!”

Majorna Sportfiskeklubb har arrangerat Tjejmetet sedan 1997.

Klicka här för mer information om Tjejmetet 2020.

Du kanske även gillar detta