Just nu:
Annons

Nyheter

3 år sedan Sverige Hans Hällman
Fiske är ett fantastiskt sätt för barn och unga att närma sig och förstå naturen. Sportfiskarna erbjuder nu två tjänster med fokus på framtidens fiskare. Foto: Sportfiskarna
Sportfiskarna söker nya medarbetare

Har du lust att bli ungdomsansvarig i Malmö eller projektledare för Sportfiskarnas satsning med att få fler barn och ungdomar att börja fiska? I så fall finns det nu två spännande tjänster att söka.

Sportfiske är en av Sveriges viktigaste fritidsaktiviteter med runt två miljoner utövare. Omkring en halv miljon av dessa är under 16 år och många har börjat fiska tack vare Sportfiskarna.

Tjänsterna kan du läsa om här och sista ansökningsdagen är 3 september.

Hans Hällman

 

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Holm
Tjejmetet är en tradition i Göteborg sedan 1997. Foto: Getty Images
Dags för Tjejmetet 2020

På söndag, den 16 augusti, är det dags för Tjejmetet i Vallgraven, i Göteborg. På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer.

Tävlingen pågår vid Fiskekyrka mellan klockan 11-13, och anmälan kan göras på plats från klockan 09:30. I tävlingen får endast kvinnor delta, och det finns två tävlingsklasser – senior och junior. Utöver den individuella tävlingen finns även möjlighet att delta i lagtävling (minst 2 och max 4 personer).

På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer, enligt Tjejmetets facebooksida: ”Obs endast de första 50 deltagarna får var med, pga regeringens beslut om folksamlingar om max 50 personer!”

Majorna Sportfiskeklubb har arrangerat Tjejmetet sedan 1997.

Klicka här för mer information om Tjejmetet 2020.

Du kanske även gillar detta