Just nu:
Annons

Nyheter

3 år sedan Sverige Hans Hällman
Där satt den! Titiyo och Claes i ett avsnitt av TV 5:s populära Fiskefeber.
Svartzonker nominerad till tv-pris

Tv- och sportfiskeprofilen Claes ”Svartzonker” Claesson har chans att kamma hem två prestigefyllda priser under årets Kristallengala. Han är nämligen nominerad i kategorin ”Årets manliga programledare” samtidigt som programmet Fiskefeber kan bli ”Årets program”.

Fiskefeber har tagit tittarna med storm och Claes insats har hyllats av många. Att både han och programmet nu nominerats är förstås ett härligt bevis på folkets uppskattning.
–Det är fantastisk kul, hedrande, spännande och ballt. Vi är många inblandade och delaktiga i projektet. Där alla är nominerade och utan våra magiska gäster hade det aldrig gått. Hela programmet har varit en super cool resa som visar att inget är omöjligt. Känner mig väldigt stolt och rörd. Tack alla, hälsar han när vi ber om en kommentar.

Här kan du gå in och rösta på Claes och på Fiskefeber.

Vi gratulerar till nomineringarna och håller tummarna för en framgångsrik kväll den 1 september!

Hans Hällman

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Robert Westin
Är du sugen på sej? Från den 15 juli får vissa svenskar åka till Norge för fiskesemester. Foto: Robert Westin.
Norge öppnar försiktigt upp gränsen för turister

Från den 15 juli gäller nya inreseregler till Norge. Många svenska lax- och havsfiskare har väntat med spänning på vad detta kommer att innebära. Fiskejournalen har svaret.

Fram till den 15 juli har det varit svårt att passera den norska gränsen. Få anledningar har gett grönt ljus för att passera gränsen. Två exempel har varit om man jobbar- eller om man äger hus i Norge.

För att minska risken för smittspridning av covid-19 så har Norge valt att stoppa alla turister, till många svenska sportfiskares förtret.

Nu har den norska regeringen meddelat att man försiktigt kommer att öppna upp gränsen från den 15 juli. Även för turister.

På grund av smittspridningen i Sverige så har man bedömt att svenska som bor i Blekinge, Kronoberg och i Skåne är välkomna utan att behöva sitta i karantän.

Den norska regeringen påpekar att dom håller koll på läget och om smittspridningen skulle öka i något av dessa län så kan nya regler införas.

Här kan du läsa om vilka regler som gäller för människor som vill turista i Norge.

Du kanske även gillar detta