Just nu:
Annons

Nyheter

4 år sedan Sverige Mathias Arnham
JAW Pike Control är Sameos nya flugfiskeutrustning för gäddfisket.
Ta gäddan på fluga!

Just add water Pike Control är ett komplett flugfiskeset för gäddfisket.
Flugspöt är ett mediumsnabbt (3/4), 9 fot klass 9 med bra tryck i klingan. Till spöt levereras Sameos nya Osprey-rulle, en saltvattenbeständig large arbourrulle med rulonbromssystem och gott om plats för både backing och fluglina.

…designad efter kastfantomen Patrik Wettergrens tankar kring goda presentationer, tajta linbågar och överrullningsförmåga.

Fluglinan är en Sameo Payload Pike Control på 19,5 gram klumpvikt. Linan är helt designad efter kastfantomen Patrik Wettergrens tankar kring goda presentationer, tajta linbågar och överrullningsförmåga. I setet ingår spö, rulle, lina, backing, tub och tafs med wirespets.
Pris: 1899 sek
Mer info: flugor.se

 

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Robert Westin
Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv.
Beviljad skyddsjakt på 500 skarvar i Gävlebukten

Länsstyrelsen Gävleborg har beviljat skyddsjakt efter skarv på öarna Pålsgrundet, Kalkstensgrundet, Långraten och Kaxarna i Gävlebukten.

Det finns många känsliga arter av fisk längs Gävlebukten som hotas av skarven och för att förhindra allvarlig skada på fisket har man beslutat om skyddsjakt.

Skyddsjakten inleds den 15 juli 2020 och pågår som längst till och med den 30 november samma år. Totalt får 500 skarvar fällas.

Tillstånd för skyddsjakt är endast giltigt under förutsättningar att samtliga villkor i beslutet uppfylls.

Här kan man läsa om villkoren.

Du kanske även gillar detta