Just nu:
Annons
Annons

Nyheter

4 år sedan Sverige
Varm mössa

Pinewood har tagit fram en riktigt varm mössa för att skydda det viktigaste du har – huvudet. Köp en till dig själv eller ge bort en i julklapp!
Här har du en skön och värmande mössa från Pinewood som passar lika bra till båtfiske som till vinterfiske. Öronlapparna går att fälla ner långt över öronen och har syntetisk päls för att hålla ditt huvud varmt. Finns i två storlekar:  M/L och XL/XXL. Steglös reglering i bakkant gör att du kan justera den till perfekt passform. Yttertyget i 100 % polyester är impregnerad med Teflon för att stå emot väta. Förutom i mossgrön färg finns den i jaktbrun, och i tre olika kamouflage-mönster, inklusive rosa. Den kostar 249 Kr. Mer information: www.pinewood.se

Relaterad nyhet från din region
16 minuter sedan Sverige
I området kring Stavreströmmen lufsar det en björn just nu.
Varning för björn vid känd fiskesträcka

Gimån i Jämtland är en av landets mest populära fiskeälvar. Just nu är det inte bara ivriga flugfiskare som patrullerar längs stranden, utan även en björn.

Det är Övre Gimåns Fiskevårdsområde som skickar ut en varning till både fiskare och andra besökare i området. Det har nämligen påträffats färsk björnspillning efter den gula sträckan i Gimån nedströms Gimårasten, och björnen har även varit uppe vid sjönacken på den västra sidan.

”Var försiktig. För att minska risken för dig/er så lämna absolut ingen mat framme vid vindskydden eller på annat sätt så att björnen får vittring på det. Rapportera till oss om du ser något”, hälsar Övre Gimåns Fiskevårdsområde.

Tillsynsperson den här helgen är Hans Nordin och han nås på 070-380 48 75. Nästa vecka är det Staffan Nilsson som har fisketillsynen, 070–1303844.

Du kanske även gillar detta