Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Visst skulle ditt kök se mycket bättre ut med dessa fräcka redskap?
Vinn prylar i vår Instagramtävling!

Du som följer Fiskejournalen på Instagram har säkert redan deltagit i någon av våra återkommande pryltävlingar. Just nu kan du vinna världens fräckaste osthyvel och flasköppnare.
Christian Asp (@pikecandy på Instagram) tillverkar egna beten, men har även tagit med betesbyggarhantverket in i köket genom osthyvlar och kapsylöppnare. Vem vill inte ha en gäddhyvel eller abborröppnare? Följ Fiskejournalen på Instagram och var med och tävla om Christians häftiga hantverk du med!

 

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Holm
Tjejmetet är en tradition i Göteborg sedan 1997. Foto: Getty Images
Dags för Tjejmetet 2020

På söndag, den 16 augusti, är det dags för Tjejmetet i Vallgraven, i Göteborg. På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer.

Tävlingen pågår vid Fiskekyrka mellan klockan 11-13, och anmälan kan göras på plats från klockan 09:30. I tävlingen får endast kvinnor delta, och det finns två tävlingsklasser – senior och junior. Utöver den individuella tävlingen finns även möjlighet att delta i lagtävling (minst 2 och max 4 personer).

På grund av den pågående pandemin begränsas deltagarantalet till 50 personer, enligt Tjejmetets facebooksida: ”Obs endast de första 50 deltagarna får var med, pga regeringens beslut om folksamlingar om max 50 personer!”

Majorna Sportfiskeklubb har arrangerat Tjejmetet sedan 1997.

Klicka här för mer information om Tjejmetet 2020.

Du kanske även gillar detta